Ingredients:
400 g d'arròs
Una ceba
Un gotet d'oli
Mig kg de gambeta de riu
300 g d'esclatasangs.
Elaboració:
Cal pelar i tallar finament una ceba i posar-la a sofregir en l'olla quan l'oli està calent. La ceba, ben sofregida a foc lent.
Després es posa la gambeta igualment a sofregir i. tot seguit, els esclata-sangs, nets i trossejats que, en notar-los fets, es retiren i es reserven.
S'aboca un litre d'aigua a la cassola i es deixa coure quinze minuts. Després, es mesura la part necessària d'aquest brou, que és un got més de brou que l'arròs.
Es torna a fer bullir el brou, es tasta de sal, s'hi aboca l'arròs, es pinta de safrà i es deixen caure els esclata-sangs que havíem reservat.
Fem coure l'olla de pressió primer durant cinc minuts a foc moderat, després uns altres deu a foc mínim.
Es tracta d'un arròs melós, però també pot fer-se eixut. Al gust de casa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada