dissabte, 7 de març del 2015

Arròs melós amb esclata-sangs



 Ingredients:
  
300 g arròs
1 tomaca mitjana madura
200 g de esclata-sangs
2 cebes tendres
3 fetgets de pollastre
2 dents d'all
1.5 litres de brou de pollastre
Safrà
1 culleradeta de les de café de timó i orenga
Pebre
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:

Amb un tovalló de paper, netejarem els esclata-sang de terra i els tallarem en trossos xicotets. (no més grans de 3 cms). Pelar i picar ceba, tomaques i alls. Netejar i trossejar els fetgets, salar-los. Calfar oli en una cassola i sofregir-los. (Atenció que esguita). Reservar. En el mateix oli sofregir alls i ceba. Quan esta comence a transparentar, afegir la tomaca i les espècies. Quan la tomaca estiga fregida, agreguem una altra vegada els fetgets reservats, aboquem el caldo, el safrá,  salpebrem,  i deixem bullir uns 5 minuts. És el moment de tirar l'arròs. Quan torne a bullir, abaixar el foc fins a aconseguir una ebullició regular però no molt forta i deixar així uns 10 minuts. Tirar els esclata-sangs trossejats i coure uns 7 u 8 minuts més. Deixar reposar altres 3 o 4 i a menjar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada