300 g arròs
1 tomaca mitjana madura
200 g de esclata-sangs
2 cebes tendres
3 fetgets de pollastre
2 dents d'all
1.5 litres de brou de pollastre
Safrà
1 culleradeta de les de café de timó i orenga
Pebre
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Amb un tovalló de paper, netejarem els
esclata-sang de terra i els tallarem en trossos xicotets. (no més grans de 3
cms). Pelar i picar ceba, tomaques i alls. Netejar i trossejar els fetgets,
salar-los. Calfar oli en una cassola i sofregir-los. (Atenció que esguita).
Reservar. En el mateix oli sofregir alls i ceba. Quan esta comence a
transparentar, afegir la tomaca i les espècies. Quan la tomaca estiga fregida,
agreguem una altra vegada els fetgets reservats, aboquem el caldo, el safrá, salpebrem,
i deixem bullir uns 5 minuts. És el moment de tirar l'arròs. Quan torne
a bullir, abaixar el foc fins a aconseguir una ebullició regular però no molt
forta i deixar així uns 10 minuts. Tirar els esclata-sangs trossejats i coure
uns 7 u 8 minuts més. Deixar reposar altres 3 o 4 i a menjar

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada