Oli d'oliva verge 80 g
Arròs 120 g
Safrà 0,2 g
Boletus 80 g
Confit d'ànec 2 unitats
Fons fosc d'au 2 litres
Bajoquetes 80 g
Porro 60 g
Tòfona negra al gust de cadascun, es pot substituir
per unes gotes d'oli de tòfona.
Elaboració:
Saltegem els bolets en l'oli d'oliva i els retirem,
sofregim a foc lent el porro sense deixar que es daure. Afegim l'arròs, el
safrà i les bajoquetes en trossos xicotets, ofeguem un minut i anem banyant amb
el fons mentre cou l'arròs, removent regularment. Quan l'arròs porte al foc 14
minuts afegim els bolets, el confit d'ànec esmollat i la tòfona, assaonem i
cuinem fins que l'arròs estiga al punt.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada