diumenge, 8 de març del 2015

Arròs de senyorets (amb pollastre)


Ingredients:

1 pollastre desossat,
1 kg de peix:
calamars,
emperador,
llangostins
clòtxines,
500 gr. d'arròs,
4 pimentons morrons,
300 g de pésols,
300 g de tomaca triturada,
100 g de pernil a daus,
1’5 l de brou de peix,
1 dent d'all,
pebre blanc,
anou moscada,
safrà,
oli d'oliva,
sal.

Elaboració:

En una cassola de poc fons, amb oli se saltegen trossos de pollastre i el pernil; després s'agreguen els calamars tallats, la tomaca, l'all i, si es vol, una mica de julivert, tot picat. 
Amb el peix es farà un brou
Quan el sofregit comença a prendre color, s'agrega l'arròs, que s'ofega també. A continuació es posa el brou de peix, seguit dels pésols, l’emperador tallat, les clòtxines sense valves, els mariscs sense closques i els pimentons morrons a tires. Finalment s'addicionen la sal i les espècies; la cassola courà a foc viu deu minuts, i després es porta al forn durant deu més. L'arròs resultarà una miqueta melós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada