Un Kg d'anguila neta i trossejada.
100 g d'ametla picada
100 g d'all sec picat.
50 g de pebre roig mòlt.
10 cl d'oli d'oliva.
400 g d'arròs.
Un l d'aigua.
Es posa l'oli en un calder (teflonat, que no es pegue).
Se sofregeix l'anguila durant uns 5 minuts, se li va afegint l'all,
l'ametla i el pebre roig.
Se segueix sofregint uns 2 minuts mes, se li posa la sal i s'afig l'aigua.
Ha de coure uns 15 minuts.
Quan veiem que l'anguila està al punt, s'apaga el foc (jo deixaria reposar
unes quantes hores el guisat).
Per a començar amb l'arròs, traurem l'anguila de la cassola i posarem el
brou a calfar.
Una vegada estiga bullint el brou, afegim l'arròs i haurà de coure uns 15
minuts.
Passats aquests 15 minuts provem de sal i posem l'anguila uns 2 minuts dins
del calder amb el foc ja apagat. I ja està llest per a servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada