dijous, 5 de març del 2015

Empedrat de Villena



 Ingredients:

400 g d'arròs
300 g d’abadejo salat
100 g de fesols blancs
Pimentó roig
Una tomaca madura
Dos cabeces d'alls secs
Dos creïlles
Oli d'oliva

Preparació:

A la nit es posa a dessalar l’abadejo i els fesols es posen en remull.
Els fesols cal donar-los un bulliment i tirar l'aigua i a continuació coure’ls per a afegir ja cuits.
En un perol de fang se sofregeix el pimentó i les creïlles en rodanxes ( es reservaran per a posar al final per damunt), la cabeça d'alls i l’abadejo, prèviament desmigat net d'espines i se li incorpora la tomaca.
Per a quan estiga tot sofregit es tira l'arròs per a fer-li un volta, a continuació afegir l'aigua i els fesols.
Finalment quan estiga mig bullit l'arròs s'acaba amb les creïlles i el pimentó per damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada