Ingredients:
400 g d'arròs
300 g d’abadejo salat
100 g de fesols blancs
Pimentó roig
Una tomaca madura
Dos cabeces d'alls secs
Dos creïlles
Oli d'oliva
Preparació:
A la nit es posa a dessalar l’abadejo i els fesols es
posen en remull.
Els fesols cal donar-los un bulliment i tirar
l'aigua i a continuació coure’ls per a afegir ja cuits.
En un perol de fang se sofregeix el pimentó i les
creïlles en rodanxes ( es reservaran per a posar al final per damunt), la
cabeça d'alls i l’abadejo, prèviament desmigat net d'espines i se li incorpora
la tomaca.
Per a quan estiga tot sofregit es tira l'arròs per
a fer-li un volta, a continuació afegir l'aigua i els fesols.
Finalment quan estiga mig bullit l'arròs s'acaba
amb les creïlles i el pimentó per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada