dijous, 5 de març del 2015

Arròs melós de sèpia amb verdura



Ingredients:

300 g arròs
3 sépies mitjanes
100 g bajoquetes
100 g pèsols
Espinacs
2 carxofes
1 tomaca ratllada
2 alls
1 creïlla xicoteta
Pebre roig
Mig pimentó roig
Julivert
Safrà 
Sal
2 litres aigua o brou de peix

Elaboració:

Netejar la sépia de pell, ulls i boca, trossejar-la i salar-la. Sofregir-la a foc mitjà, en una cassola durant almenys 15'. Afegir els alls i el julivert picat, els pèsols, les bajoquetes, les carxofes i el pimentó roig tot ben trossejat. Quan este sofregit afegir la tomaca i els espinacs nets i trossejats. Continuem amb el pebre roig i abans que aquest es creme, reguem amb el caldo o l'aigua bullint. Afegir sal i safrà i deixar coure una mitja hora a foc lent a fi que es mesclen els sabors. Finalment afegir la creïlla tallada com si anàrem a fer una truita i l'arròs i deixar 18 minuts més coent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada