300 g arròs
3 sépies mitjanes
100 g bajoquetes
100 g pèsols
Espinacs
2 carxofes
1 tomaca ratllada
2 alls
1 creïlla xicoteta
Pebre roig
Mig pimentó roig
Julivert
Safrà
2 litres aigua o brou de peix
Elaboració:
Netejar la sépia de pell, ulls i boca, trossejar-la i salar-la. Sofregir-la
a foc mitjà, en una cassola durant almenys 15'. Afegir els alls i el julivert
picat, els pèsols, les bajoquetes, les carxofes i el pimentó roig tot ben
trossejat. Quan este sofregit afegir la tomaca i els espinacs nets i
trossejats. Continuem amb el pebre roig i abans que aquest es creme, reguem amb
el caldo o l'aigua bullint. Afegir sal i safrà i deixar coure una mitja hora a
foc lent a fi que es mesclen els sabors. Finalment afegir la creïlla tallada
com si anàrem a fer una truita i l'arròs i deixar 18 minuts més coent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada