Per a les pilotes:
Carn de porc picada
Fetgets de pollastre
Pebre
Pa ratllat
Anou moscada
Pinyons
Fulles de col
Sal
Elaboració:
Picar els fetgets fins que es desfacen. Mesclar-los amb la carn, el pebre,
anou moscada, sal i pinyons al gust. Tirar pa ratllat i anar pastant-ho tot
fins a aconseguir una massa espessa i dura. Tallar el nervi de les fulles de
col per darrere si son molt grosses. Amb la massa anar fent paquetets
individuals i embolicant-la amb les fulles de col. Lligar amb fil de cuina i reservar.
És el moment de preparar l'arròs.
300 g d'arròs
400 g de sobres del putxero (carn, cansalada, verdura, cigrons etc.)
1 tomaca madura
1'5 litres de brou de putxero
1 culleradeta de les de café de pebre roig
1 ramellet de julivert
Safrà
Oli d'oliva
Sal
Pelar i picar alls i tomaca i sofregir en una cassola, Afegirem les sobres
del putxero i mesclarem bé, continuem amb el pebre roig, la sal i de seguida
abocarem el caldo i deixarem coure uns 5 minuts. Afegir el safrà, l'arròs i en
el moment en què comence a bullir novament, abaixarem el foc fins a aconseguir
una ebullició regular però no molt forta, repartirem les pilotes per damunt i
courem uns 17 minuts. Deixar reposar uns 3 minuts mes, empolvorar un poc de
julivert per damunt, tallar el fil de les pilotes i a menjar

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada