dijous, 5 de març del 2015

Empedrat de l'Alt Palància

  Ingredients:
                                     
250 g de fesols del “bolo”.
250 g d'arròs
250 g de costella de porc (es pot fer amb abadejo)
Dos dents d'all
Una tomaca madura per a sofregir (optatiu)
Safrà
Un litre i mig d'aigua
Sal

Preparació:


La vespra es posen els fesols en remull amb aigua.  L'endemà les posem en una cassola amb aigua a bullir, enganyant-les diverses vegades amb aigua freda per a tallar-los l'ebullició. Quan els fesols estan cuits, guardem l'aigua de l'última cocció. 
Assaonem amb sal les costelles. Pelem i trossegem els alls. En una paella profunda calfem l'oli i fregim les costelles i els alls, igual que la tomaca si es desitja. Una vegada daurat afegim els fesols amb l'aigua de l'última cocció. Quan trenca a bullir afegim l'arròs, la sal i el safrà, deixant coure a foc lent fins que quede sec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada