350 g d'arròs
1 secret ibèric sencer
Mig pimentó roig
1 cabeça d'alls
2 carxofes
1 tomaca madura
1 culleradeta de pebre roig
Safrà
2 litres de caldo de verdura
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Tallar el pimentó en tires, pelar les fulles
exteriors de les carxofes, tallar les puntes i trossejar en quarts, tallar en
daus la carn, pelar i picar la tomaca. Sofregir les tires de pimentó i
reservar. En el mateix oli sofregir la carxofa, els alls sense pelar, la carn i
la tomaca. Afegir el pebre roig, l'arròs, donar-li unes voltes a tot i regar de
seguida amb el caldo bullint. Quan comence a bullir, salar , tirar el safrà i
decorar amb les tires de pimentó que havíem reservat. Coure tot a foc mitjà
durant uns 18 minuts

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada