Ingredients:
600 g d'arròs,
4 nyores, uns brins de safrà
1 tomaca natural pelada,
1 cabeça d'alls,
8 cullerades d'oli d'oliva,
1 ceba mitjana,
6 mollets (de més de 150 g cadascun),
2 litres d'aigua,
1’5 l de brou de peix.
Elaboració:
Se salteja la ceba, molt picada, en el recipient en el qual es va a cuinar l'arròs (cassola de fang). S'ofega l'arròs amb la ceba. Es cola el brou del fons i es banya l'arròs.
Quan estiga bullint es col·loquen els 6 mollets, es couen durant 12 minuts i després es passa al forn durant 8 minuts, se serveix melós.
Per a fer el brou es posa a bullir el peix, el
safrà i el sofregit fet amb el tomàquet i la cabeça d'alls. També s'afig la nyora
sofregida i la sal.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada