300 g d'arròs
8 trossos de magre
2 carxofes
4 alls tendres
100 g de bolets
2 tomaques
2 litres d'aigua o millor brou de carn
1 manollet
Julivert
Safrà
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
Salar el magre. Pelar carxofes, tallar-les en 8 trossos cada una i
deixar-les en un bol amb aigua i unes gotes de llima per a evitar s'ennegrisca.
Pelar i tallar els alls tendres. Netejar els bolets i trossejar-les. Pelar i
picar les tomaques. Sofregir bé, en un calder, si és possible de ferro, els
trossos de magre, després continuar amb la carxofa, els alls tendres i els
bolets. Afegir la tomaca i el julivert picats. Quan estiga tot sofregit, regar
amb l'aigua o caldo i deixar bullint a foc lent uns 15 minuts. És hora de tirar
l'arròs, rectificar de sal, agregar el safrà i coure a foc mitjà uns 18 minuts.
Servir de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada